Uşak Üniversitesi Öğrenci Senatosunda görev almak üzere engelli öğrenci temsilcisi olmak için 3 adayımız bulunmaktadır.

Adaylarımız:

YUNUS EMRE ÇAKMAK

ALİ ORUÇ YILMAZ

UĞUR İLHAN

Oylar, google formlar üzerinden kullanılacaktır. Herkesin 1 kere oy kullanma hakkı bulunmaktadır. Kullanılan oyu daha sonra değiştirme hakkı bulunmamaktadır. Bu sebeple oy kullanılacak temsilci adayının önceden belirlenmesi gerekmektedir. Oy kullanacak öğrencilerin formdaki açıklamaları dikkatle okuyup gerekli alanları doldurması önemlidir. Kişisel bilgileriniz Uşak Üniversitesi Engelsiz Birim Koordinatörlüğünde saklı tutulacaktır. 31 Aralık Cuma günü saat 16.00'a kadar oy kullanma devam edecektir. Belirtilen tarih ve saatten sonra kullanılan oylar geçersiz sayılacaktır. Engelsiz Birim Koordinatörlüğü Ailesi olarak tüm adaylarımıza şimdiden başarılar diliyoruz.

Google formlar oy kullanma linki:

NOT: Google formlar ile online ortamda oy kullanmakta zorlanan öğrencilerimiz, 31 Aralık Cuma günü saat 16.00'a kadar Engelsiz Birim Koordinatörlüğü personelimiz Murat Sağlam’a kapalı zarf yöntemi ile oylarını iletebilirler.

30 Aralık 2021