Özel Gereksinimli Öğrencilere Yönelik Oryantasyon/Tanışma (Kahvaltı) Etkinliği Yapıldı.

Uşak Üniversitesi Engelsiz Birim Koordinatörlüğü tarafından 22 Kasım 2021 Pazartesi günü Üniversitemize yeni kayıt olan ve öğrenimine devam eden özel gereksinimli öğrencilerimizle oryantasyon/tanışma etkinliği personel yemekhanesinde kahvaltı eşliğinde gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş olmak üzere Engelsiz Birim Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Şule Güçyeter, Engelsiz Birim Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Nalan R. Ayvazoğlu, Engelsiz Birim Koordinatörlüğü Akademik Personelleri Arş. Gör. Mehmet Gürbüz, Arş. Gör. Mehmet Atılgan, Arş. Gör. Özlem Karakuş Zambak, ÖSYM Uşak Temsilcisi Ramazan Akkaya, Engelsiz Birim Koordinatörlüğü kısmi zamanlı öğrencileri, özel gereksinimli öğrenciler ve çeşitli topluluklardan öğrenciler katılım sağladı.

Kahvaltılar yapıldıktan sonra Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş öğrencilere yönelik konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından Engelsiz Birim Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Şule Güçyeter ve Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Nalan R. Ayvazoğlu başta olmak üzere Engelsiz Birim Koordinatörlüğü akademik personelleri, özel gereksinimli öğrenciler ve katılım sağlayan diğer öğrenciler kendilerini tanıttılar.

Etkinliğin devamında Engelsiz Birim Koordinatörlüğü Öğrenci Temsilcisi Beyza Aygören şiir dinletisinde bulundu. Ardından öğrencilerimizden Ali Oruç Yılmaz şarkı söyledi, Selin Birlik ve Yunus Emre Çakmak da şiirler okudular.

Etkinlik daha sonra herkesin birbiriyle serbest bir şekilde sohbet etmesiyle devam etti. Özel gereksinimli öğrencilerimiz, katılım sağlayan diğer topluluklardaki topluluk başkanları ve öğrencilerle sohbet edip topluluklar hakkında bilgiler edindiler.

Etkinlik özel gereksinimli öğrencimiz Yunus Emre Çakmak’ın kendi yazdığı şiir kitabını Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a hediye etmesiyle son buldu.

Uşak Üniversitesi Personel Yemekhanesi

21 Kasım 2021