2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Özel Gereksinimli Öğrencilerimize daha faydalı olma, sorun ve sıkıntılarını çözme de izlenmesi gereken yollar kapsamında birim Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Şule GÜÇYETER 02 Ekim 2019 tarihinden Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi T-6 toplantı salonunda bilgilendirme semineri verdi.

Seminerde ayrıca Engelli Birim Koordinatörlüğü akademik personeli Arş. Grv. Gülcihan YAZÇAYIR' da Engelli Birim Koordinatörlüğünün çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Seminerin ikinci bölümünde özel gereksinimli öğrencilerimiz davet edildi. Tanışmadan sonra öğrencilerimizin yaşadığı sıkıntılar dinlendi, çözüm önerileri sunuldu. Engelli Birim Koordinatörlüğünün çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Koordinatörlük akademik personeli ve aynı zaman da Özel Eğitim Topluluğu Danışmanı Arş. Grv. Muhammet Sait BARAN' da topluluk hakkında ve birimle ilgili bilgilendirme konuşması yaptı.

02 Ekim 2019