"Uzaktan Eğitim Sürecinde Akademik Uyarlama ve Sınav Uyarlamaları ve Engelsiz Birim Koordinatörlüğünden Gelen Yazılarda İzlenmesi Gereken Süreçler" konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Engelsiz Birim Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Şule GÜÇYETER, birim akademik personeli Arş. Gör. Mehmet GÜRBÜZ ve birim yazı işleri personeli Murat SAĞLAM tarafından üniversitemiz birim sekreterleri ve özel gereksinimli öğrenci danışmanlarına yönelik “Uzaktan Eğitim Sürecinde Akademik Uyarlama ve Sınav Uyarlamaları ve Engelsiz Birim Koordinatörlüğünden Gelen Yazılarda İzlenmesi Gereken Süreçler” konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda Engelsiz Birim Koordinatörlüğünden gelen yazılarda izlenmesi gereken süreçler hakkında bilgilendirme yapılarak hizmet başvuru ve akademik uyarlama formunun doldurulmasında dikkat edilmesi gereken hususlar üzerinde duruldu. Engelsiz Birim Koordinatörlüğü ve birimleri arasındaki yazışmalarda ve resmi yazılar hakkında yapılması gerekenler vurgulandı. Sunum ve bilgilendirme sonrası katılımcıların soru ve önerileri dinlendi. Toplantı iyi dilek temennileri ile sona erdi.

16 Kasım 2020