Uşak Üniversitesi Personeline Özel Gereksinimli Öğrencilerle İletişim Semineri Gerçekleştirildi

Engelsiz Birim Koordinatörlüğü akademik personelleri Arş. Gör. Gamze AK ve Arş. Gör. Mehmet Atılgan tarafından 24.03.2021 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde Uşak Üniversitesinde görev yapan temizlik personeli, güvenlik personeli ve idari personele yönelik özel gereksinimli öğrencilerle iletişim semineri yapıldı.

Programa Engelsiz Birim Koordinatörü Yardımcısı ve Ulubey Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nalan Ayvazoğlu, Özel Eğitim Bölümü Arş. Gör. Şule Kılınç ve birim personeli Murat Sağlam da katıldı.

Program saat 9.00-10.00 ve saat 16.00-17.00’de olmak üzere iki ayrı oturum şeklinde gerçekleştirildi. Programa Uşak Üniversitesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘’Oturduğum Yerden’’ isimli kısa film gösterimi ile başlandı.

Ardından “Özel gereksinimli bireyler için kullanılan kavramlar, üniversitemizin özel gereksinimli öğrenci istatistikleri, özel gereksinimli öğrencilerle doğru ve etkili iletişim nasıl kurulur, özel gereksinim türlerine göre iletişim nasıl olmalıdır” gibi konular hakkında bilgilendirmeler yapılarak program sona erdi.

29 Mart 2021