Üniversitemize yeni katılan ve devam eden değerli özel gereksinimli öğrencilerimiz,

Herkes için erişilebilirlik sağlamak ve karşılaştığınız sorun ve ihtiyaçların giderilmesi için Engelli Birim Koordinatörlüğü olarak ve her fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulundan özel gereksinimli öğrenci danışmanlığı yürüten öğretim üyelerimizle yanınızdayız.

Engelli Birim Koordinatörlüğü olarak Üniversitemiz yurt stantları yanında özel gereksinimli öğrencilerimize daha iyi hizmet vermek adına koordinatörlük olarak stant açmış bulunmaktayız.

Her türlü sorunlarınız ve fikirleriniz bizim için çok önemlidir. Stant görevlimiz Kısmi zamanlı öğrencimiz Yıldız KARATAŞ aracılığı ile bizlere ulaşabilirsiniz.

Yeni eğitim-öğretim yılında üniversitemizi tercih ederek yeni kayıt olan ve halen öğrenciliği devam eden tüm öğrencilerimize hoş geldiniz der başarılar dileriz.

Engelli Birim Koordinatörlüğü

04 Eylül 2018